Συσκευασίες 1ltr & 5ltr Mellelaion

Τρόπος φυλάξεως και συσκευασίας του mell-elaion

Είμαστε παραγωγοί. Η παραγωγή μας είναι περιορισμένη και δεν επιδιώκουμε να μας βρείτε στο ράφι των σούπερ μάρκετ μαζί με χιλιάδες άλλα λάδια. Παράγουμε και συσκευάζουμε ένα εξαιρετικό προϊόν, 100% αγνό, ανόθευτο και υγιεινό κατευθείαν από τον ελαιώνα μας στην κουζίνα του νοικοκυριού σας.

Έτσι, αφού παραχθεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το μεταφέρουμε με δικά μας μέσα στις αποθήκες μας και το φυλάσσουμε σε κατάλληλα διαμορφωμένες δεξαμενές στις εγκαταστάσεις μας, στην αγροικία μας, διότι το ελαιόλαδό μας είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογενείας  μας για να βρίσκεται μακριά από τη συνεχή φροντίδα μας.

Συσκευασίες 1ltr & 5ltr Mellelaion
Συσκευασίες Mellelaion

Σε όλη τη διαδρομή από την παραγωγή του μέχρι τη συσκευασία του, δεν παρεμβαίνει κανένα μηχανικό μέσο και όλα γίνονται με φυσική διαδικασία και μόνο χειρονακτικώς.

Από τη στιγμή που θα το τοποθετήσουμε στις δεξαμενές μας, το αφήνουμε να «ηρεμήσει» και να καθαρίσει φυσικά και αβίαστα μόνο του για περίπου 40-60 ημέρες.

Το ελαιόλαδο που θα πάρετε στα χέρια σας είναι διαυγές και κρυστάλλινο χωρίς να έχει υποστεί καμία επεξεργασία αναμείξεων, ραφιναρίσματος, φιλτραρίσματος ή άλλου είδους μηχανικής παρεμβάσεως.

Μετά τις 60 ημέρες και αφού κατακαθίσουν όλα τα ξένα σώματα στον πάτο των δεξαμενών, παίρνουμε από πάνω-πάνω το καθαρό ελαιόλαδό μας και το συσκευάζουμε σε δοχεία του ενός (1) και πέντε (5) λίτρων.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο mell-elaion είναι πλέον έτοιμο να έλθει στο σπίτι σας και να το απολαύσει ολόκληρη η οικογένειά σας.

Και να θυμόσαστε: το ίδιο λάδι που σας προσφέρουμε χρησιμοποιούμε  και στο δικό μας σπιτικό. Από αυτό, το ίδιο λάδι τρώνε και τα δικά μας παιδιά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εγγύηση που μπορούμε να σας δώσουμε.

Αν και το παρόν κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του, έχετε την άδεια να αναδημοσιεύσετε-αναπαραγάγετε
ελευθέρως ολόκληρο ή μέρος του υπό την προϋπόθεση να επισυνάπτετε σε ευδιάκριτο σημείο ενεργό
link προς τον ιστότοπό μας https://www.mellofarm.gr/

2 thoughts on “Τρόπος φυλάξεως και συσκευασίας του mell-elaion

  1. agelina vakali says:

    Έχω έναν μικρό ελαιώνα στην Χαλκιδική, φέτος έβγαλα για πρώτη φορά το λάδι μου. Θα ήθελα να σας συναντούσα για να μάθαινα από σας.
    Ευχαριστώ, Αγγελίνα βακάλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *