AVGA TIGANITA

αυγά τηγανιτά μάτια με ελαιόλαδο

Αυγά μάτια τηγανιτά – παραδοσιακή συνταγή με ελαιόλαδο και βούτυρο. Μυστικά, τί κάνουμε για να μην διαλύεται και να μην ξεραίνεται ο κρόκος των αυγών όταν τα σπάζουμε στο τηγάνι. www.mellofarm.gr

Αν και το παρόν κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του, έχετε την άδεια να αναδημοσιεύσετε-αναπαραγάγετε
ελευθέρως ολόκληρο ή μέρος του υπό την προϋπόθεση να επισυνάπτετε σε ευδιάκριτο σημείο ενεργό
link προς τον ιστότοπό μας https://www.mellofarm.gr/

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert