Αυγά μάτια τηγανιτά – παραδοσιακή συνταγή με ελαιόλαδο και βούτυρο. Μυστικά, τί κάνουμε για να μην διαλύεται και να μην ξεραίνεται ο κρόκος των αυγών όταν τα σπάζουμε στο τηγάνι. www.mellofarm.gr
Αν και το παρόν κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του, έχετε την άδεια να αναδημοσιεύσετε-αναπαραγάγετε ελευθέρως ολόκληρο ή μέρος του υπό την προϋπόθεση να επισυνάπτετε σε ευδιάκριτο σημείο ενεργόlink προς τον ιστότοπό μας https://www.mellofarm.gr/
Αν και το παρόν κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του, έχετε την άδεια να αναδημοσιεύσετε-αναπαραγάγετε ελευθέρως ολόκληρο ή μέρος του υπό την προϋπόθεση να επισυνάπτετε σε ευδιάκριτο σημείο ενεργόlink προς τον ιστότοπό μας https://www.mellofarm.gr/